Η συσκευασία δώρου έχει κάποια έξτρα χρέωση;

H συσκευασία δώρου δεν χρεώνεται. Αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες με τα κοσμήματα τοποθετημένα σε καλαίσθητη συσκευασία δώρου.

Μπορεί να σταλεί το δώρο κατευθείαν στο πρόσωπο που αφορά;

Ναι, αρκεί κατά το checkout να επιλέξετε “Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση” και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο κάνετε το δώρο. Για ιδιαίτερες περιπτώσεις ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Με ποιο τρόπο μπορώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα προϊόν;

Για τις απορίες σας, σχετικά με κάποιο κόσμημα, επικοινωνήστε με email στο info@missingpoint.gr, ή τηλεφωνικά στο 2610 243002.

Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Τα έξοδα αποστολής είναι 4 ευρώ και με αγορές άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν. Το missingpoint.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την συνεργαζόμενη courier ώστε να μπορεί να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας ή στο υποκατάστημα της περιοχής σας.

Αν θέλω να αγοράσω κάποια προϊόντα αλλά χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν;

Στο missingpoint.gr προσπαθούμε να παρουσιάζουμε τα κοσμήματα και προϊόντα με φωτογραφίες όπου είναι αντιπροσωπευτικές. Επιπλέον, αναγράφουμε πλήρη στοιχεία για τις διαστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν αιτήματός σας με email στο info@missingpoint.gr να σας στείλουμε επιπλέον φωτογραφικό υλικό, καθώς και να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται επί της Ρήγα Φεραίου 106 στην Πάτρα, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Πώς μπορώ να μάθω που βρίσκεται το δέμα μου και πότε θα μου παραδοθεί;

Αν επιθυμείτε να μάθετε τον αριθμό αποστολής στείλτε μας email στο info@missingpoint.gr, έτσι ώστε να επικοινωνήσετε με τη συνεργαζόμενη courier.

Πώς μπορώ να φροντίσω τα κοσμήματα;

Αποφύγετε την άμεση επαφή με αρώματα, κρέμες, καλλυντικά, άλλα χημικά και νερό. Αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτινοβολία και θερμότητα.. Είναι καλό να καθαρίζουμε με ένα μαλακό βαμβακερό πανί τα κοσμήματά μας μετά από κάθε χρήση. Τα αποθηκεύουμε σε κουτιά επενδυμένα με ύφασμα.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η εταιρεία μας παραδίδει την ίδια ημέρα τις παραγγελίες σας στην συνεργαζόμενη courier, εφόσον οι παραγγελίες σας έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 17:00. Έπειτα είναι ευθύνη της courier να παραδώσει το συντομότερο δυνατόν.

Μπορώ να παραλάβω από το courier της περιοχής μου;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Εάν επιθυμείτε παραλαβή από το κατάστημα courier, μπορείτε να το δηλώσετε στα σχόλια, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μπορώ να ακυρώσω παραγγελία που έχω ήδη κάνει ή να αφαιρέσω ένα προϊόν από μία μεγαλύτερη παραγγελία;

Παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν τηλεφωνικώς, στο 2610 243002 λίγα λεπτά αφότου ολοκληρωθούν από το eshop, και μόνο εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί από εμάς στην courier.

Κάνετε αποστολές προϊόντων σε χώρες του εξωτερικού; Αν ναι, ποιο είναι το καθεστώς και η χρέωση αποστολής;

Η αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό είναι εφικτή. Υπάρχει επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον κατάλογο τιμολόγησης της εταιρείας courier που θα αναλάβει την αποστολή. H πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης και η πραγματοποίηση της παραγγελίας μέσω αποστολής email στο info@missingpoint.gr